Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Visie en doel   Kalender   Team 
Vrouwen Valleicirkeltweede avond in een reeks van 4
De huidige valleicirkel reeks loopt op z'n einde, tijd om een nieuwe reeks te laten ontluiken en bloeien ... mee stromend op de energie van de lente !! Heb je zin, ben je nieuwsgierig of geprikkeld om mee in dit avontuur te duiken en jezelf deze helende reis cadeau te doen? Een pad dat je dichter bij je Vrouw Zijn brengt en je meer geborgenheid schenkt diep in jezelf. Dit is wat één van de deelneemsters van de vorige reeks me terug gaf als feedback : "Ik vond het super boeiend! Het delen van onze intieme verhalen doet me mijn seksualiteit als vrouw dieper eren. Het heeft dat stukje schaamte dat er omheen zat naar anderen toe doen smelten. Mireille is een fantastische begeleidster, de combinatie van positiviteit, diepgang, gezonde begrenzing, ontspanning, kwetsbaarheid, de warme sfeer en ongedwongen uitnodiging nu en dan uit mijn comfortzone stappen, het gebeurde allemaal zo naturel,spontaan en met veel liefde, zorg en enthousiasme ... woehoew dank je !" De reeks Ik neem je mee op een avontuurlijke reis doorheen je vrouw zijn en laat je meer thuiskomen in je hart, je buik en je schoot. Daar waar je vrouwelijke kracht en schatten diep verborgen ligt/liggen.Een ideale manier om je lichaamsbewustzijn en je bewustzijn als vrouw te verruimen! Deze reeks is gebaseerd op de wijze lessen van de Jade Godin (het ontluiken van de sensuele vrouw), het Taoïsme aangevuld met zacht lichaamswerk aangevuld en doorspekt met opgedane wijsheid en eigen levenservaring. Tussen de cirkelmomenten in krijg je kleine opdrachtjes en tools mee zodat het een on going proces is en wordt. Je lekker verder kan spelen, ontdekken en verdiepen. Telkens weer word je (in alle vrijheid) uitgenodigd om meer bewustzijn en pleasure in je zacht en lief vrouwenlijf te brengen. . De vallei reeks biedt een meditatief, speels, creatief, grensverleggend en kleurrijk palet aan ingrediënten.Dit alles kan je direct toepassen in je dagdagelijks leven.

Begeleiding--

De volledige agenda voor deze activiteit:
25-10-2018Donderdag19u3022u30Vrouwen Valleicirkel reeks
mireille Verplancke
09-11-2018Vrijdag19u3022u30Vrouwen Valleicirkel reeks
mireille Verplancke
23-11-2018Vrijdag19u3022u30Vrouwen Valleicirkel reeks
mireille Verplancke
Recente activiteiten
Beginnersreeks lu jong (tibetaanse healing yoga) op maandagavond
22-10-2018Lees meer >>
Gevorderden reeks lu jong op maandagavond
22-10-2018Lees meer >>
Aan de slag met verschillende tibetaanse meditatie en relaxatie technieken.
Start je dag in ontspanning en mét energie! zachte bewegingen om je lichaam en geest wakker te maken, klaar voor de dagelijkse uitdagingen.
23-10-2018Lees meer >>
We leren bewegen in ontspanning. je leert diepe ontspanning en het balanceren van je energie (of qi). de sessies zijn een evenwicht tussen lichamelijke beweging en innerlijke rust.
23-10-2018Lees meer >>
Wekelijks beweging en tijd voor jezelf, een verrijking voor je lichaam en je leven!
24-10-2018Lees meer >>