Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
Ontvang de nieuwsbrief
 

Centrum Voelen staat voor 1 praktijk die jou toegang verschaft tot een waaier van methodes.

Omdat kwaliteit belangrijk is, besteedt Centrum Voelen veel tijd en zorg aan de samenstelling van het team. We zien er op toe dat de disciplines inhoudelijk een mooi bij elkaar aansluitend geheel vormen. Onze teamleden zijn professioneel opgeleid, nemen deel aan bijscholingen en zijn open in supervisie.

Team van Centrum Voelen


Intens leven is wat me boeit. En bij dat Intens Leven volledig voelend bij te zijn is een mooie uitdaging. Graag neem ik je mee naar meer voelend in het leven staan.

Mijn individuele praktijk en mijn groepstrainingen staan in de wereld sinds juli 2003. Ondertussen heb ik heel verschillende begeleidingen gegeven.

Ik vind het heel fijn om naast je te staan en met je opweg te gaan naar je innerlijke wereld. Wat we daar aantreffen kan klaar zijn om te verhelderen, te helen, uitgewerkt te worden. Daarnaast is het heel aangenaam als je lichaam, je gedachten, en je emoties als 1 gefocust geheel samenwerken naar wat jij graag wil. Graag begeleid ik jou naar je eigen kracht, en potentie. Verwerking en heling kan daar een (groot) onderdeel van vormen.

Ik ontmoet je in een sfeer van veiligheid, openheid en respect.


Ik ben gepassioneerd door alles wat een mens dichter bij zijn kracht brengt en ons Mens laat zijn of worden.

Je kan bij mij terecht om jouw potentieel meer te leven: jezelf zijn, vitaliteit ervaren, harmonie ervaren in jezelf, angsten overwinnen, een krachtig mens zijn die alle tegenwind met moed tegemoet treedt, je plek steeds meer durven innemen in de wereld, het evenwicht leven tussen spanning en ontspanning. Gedragen door je eigen innerlijke kracht en wijsheid.

Ik voltooide in 2006 de opleiding aan de Ecole Wilfart in Frankrijk en integreer andere aanvullende opleidingen in mijn begeleiding of coaching.

 


Hoe kunnen we als mens tot een vorm van duurzaam geluk komen? Dat houdt mij bezig,voor de cliënten die in begeleiding komen in de praktijk, en ook voor mezelf en mijn naasten. Daar heb ik twee uitgangspunten bij: ten eerste geloof ik dat veel verandering mogelijk is, ook al lijkt iets nog zo vastgeroest, en ten tweede heeft iedereen diep vanbinnen een waardevolle ongeschonden kern, al zitten er nog zoveel sluiers rond van verdriet, kwaadheid en frustratie. Gesprek, lichaamswerk en hands-on healing zijn de methoden waarin ik ben getraind en die ik inzet om je op je eigen ritme te begeleiden naar leven vanuit je kern.

  • Promotie
  • Verbouwing
  • Website beheer
  • Mede-eigenaar van het centrum

Externe medewerkers in Centrum Voelen