Beweeg je lichaam - Beweeg je ziel
 Contact & Info   Visie en doel   Kalender   Team 

Doen wat je graag doet, maakt je rijk.
Een bijdrage leveren aan een project waarin je gelooft, geeft jou vleugels.

Jouw vrijwillige inzet

In Centrum Voelen kan je je inzet geven volgens jouw mogelijkheden. Je kan kiezen voor verschillende werkterreinen : hout klieven, de tuin aanplanten en onderhouden, gebouwen oprichten met alle activiteiten die daarbij komen kijken, promotie, poetsen, schilderwerk, kunst....

Voor de meeste activiteiten hoef je niet volleerd te zijn. Vaak kan je meewerken. Naarmate we je beter leren kennen, zullen verantwoordelijkheden ook kunnen groeien.

Vaste vrijwilligersdagen zijn er elke 1ste zaterdag van de maand. Die dag kan je komen proeven van het samen werken op Centrum Voelen. Stuur een mailtje met je naam en telefoonnummer als je graag wil komen. We starten om 9 u en eindigen om 17 u. Past die moment je niet, of verkies je een andere kennismaking, of zie je een manier van samenwerken die je ons wil voorstellen,...laat maar horen. We overleggen graag met je.

Jouw professionele inzet

We zoeken nog gemotiveerde mensen die beschikken over een degelijk professionele opleiding die willen samen werken om de cliënten van Centrum Voelen lichaamsgerichte training/therapie te geven.

De praktijk werkt vanuit de visie dat er een rechtstreeks verband is tussen emotionele ervaringen enerzijds en hoe die zich in het lichaam uiten anderzijds. Elke trainer/therapeut in Centrum Voelen werkt vanuit zijn of haar eigen invalshoek in het begeleiden van mensen. In dit team horen disciplines thuis zoals o.a.:

- Emotioneel lichaamswerk
- Osteopathie
- Helende massage
- Individuele coaching
- Systemisch werk
- Craniosacraal therapie e.a..

Voor meer info kan je telefonisch, of via email contact opnemen met Centrum Voelen.